Het team

Sander Fransen

Eigenaar & hoofdtrainer.

Een Boskoper met een afgeronde HBO opleiding in Sportmanagement op zak. Behaalde zijn trainerspapieren, heeft 5 seizoenen training gegeven bij Floreant, gaf 4 jaar training voor een club in Amerika en staat inmiddels onder contract als Promo trainer bij AZ uit Alkmaar. “Mijn drive komt uit mijn passie: het trainen van jeugdspelers over de hele wereld. Dromen? Die heb ik zeker. Wereldwijd jeugdspelers trainen en begeleiden op het voetbalveld door ze handvatten te geven die invloed hebben op de richting van hun toekomst. Voetbal is het middel en progressie is het doel!”

Satya den Boer

Hoofdtrainer.

Voormalig speler van vv UDO en tegenwoordig trainer bij FC Oegstgeest. Heeft 8 jaar ervaring opgedaan als team trainer en techniek trainer. Momenteel zit hij in de laatste fase van de opleiding HBO Sportmanagement en heeft hij een minor afgerond in Sportcoaching. Satya heeft zijn afstudeerstage bij de Duitse club Borussia Monchengladbach gedaan. Hier deed hij onderzoek naar talentidentificatie en talentontwikkeling. Voor deze club scout hij ook jeugdspelers. Inmiddels is Satya ook Promo Trainer bij AZ. “Voetbal is mijn grote passie. Ik ga jeugdspelers op hun eigen niveau maximaal plezier laten beleven aan dit prachtige spelletje. Als ik op het veld sta vergeet ik de tijd en is het puur genieten. Dat gevoel ga ik delen met alle spelers op het veld!”

Joost van Beek

Hoofdtrainer.

Inwoner van Landsmeer en heeft gevoetbald bij IVV Landmeer. Joost is een trainer met ruime ervaring. Zo trainde hij jarenlang diverse jeugdelftallen in Nederland. In 2015 heeft hij één seizoen in China training gegeven. Hier leerde hij de topsportcultuur kennen van dit land. Na deze ervaring vloog hij naar Amerika om training te geven bij een Amerikaanse club. Vooral binnen het meidenvoetbal is hij uitzonderlijk. Joost trainde voorheen internationale toptalenten in het meidenvoetbal. “Ik heb in diverse landen de topsport cultuur mogen meemaken. Hier heb ik veel van geleerd. Deze ervaring wil ik meenemen tijdens de trainingen van Central Progress”.

Kubilay Isik

Trainer (voor één sessie, zomer 2020).

Trainer van FC Oegstgeest JO14-1 en voormalig selectiespeler van v.v. UDO. Heeft 7 jaar ervaring als hoofdtrainer in Leiden en Oegstgeest en is in het bezit van een UEFA C diploma. Momenteel studeert hij Sportkunde in Den Haag. “Voetbal is de belangrijkste bijzaak voor mij, ik wil graag spelers beter maken en altijd het uiterste uit zowel de spelers als mezelf halen. Een goede ontwikkeling is dé sleutel tot succes.”

Koen Uittenbogaard

Trainer.

Koen traint de JO13-1 bij Floreant. Hij heeft ook zijn strepen verdient tijdens de Zomervoetbaldagen en is te vinden op alle andere voetbal evenementen op Floreant. Daarnaast is hij ook als scheidsrechter actief, dus een echte kenner van de voetbalregels. Koen is enthousiaste trainer met een vlotte babbel en een drive. “Ik heb erg veel zin om bezig te zijn met de ontwikkelingen van de kinderen en probeer ze daarmee te helpen.”

Joey Tinkhof

Trainer.

Joey is trainer van de JO9-1 en traint ook de JO8-1 van Floreant. Joey is “een jongen van de club” die vaak te vinden is als trainer bij de voetbal evenementen op Floreant. Hij is enthousiast en erg gemotiveerd om zich als trainer nog meer te ontwikkelen. “Het is leuk om kinderen beter te maken en dat met de leukste oefeningen die er zijn!”

Danny Bakker

Teamplayer & trainer.

Danny studeert aan de HALO op de Haagse Hogeschool en heeft in de voetbalwereld al veel bereikt. Hij heeft 10 jaar in de jeugdopleiding bij Ajax gevoetbald, waar hij ook diverse keren kampioen is geworden. Heeft vanuit “De Beloften” geroken aan het echte werk bij Ajax 1. Via onder andere Cambuur Leeuwarden is hij bij VVSB terecht gekomen. Momenteel speelt hij in de 3e Divisie waar hij een dragende speler is op het middenveld. Danny heeft ook nog trainerservaring en daarmee is dus de cirkel helemaal rond. Een ware kracht voor Central Progress.

Kevin Versteeg

Teamplayer & trainer.

Kevin studeert Sportkunde op de Haagse Hogeschool. Een voetbalfanaat die in het Tweede speelt bij SC Feyenoord. Kevin is gewend om wekelijks op hoog niveau te presteren en wil dit ook bij Central Progress gaan doen. Daarnaast heeft hij relevante stages gelopen bij trainingskampen.nl en Energie Academie wat zeker zijn voordeel gaat hebben bij het onderzoek. Kevin is ook nog trainer bij VV Rijsoord geweest. We kunnen wel stellen: “het complete plaatje” binnen onze organisatie.

Julian Autar

Teamplayer & trainer.

Julian is een Haagse Hogeschool student Sportkunde en daarnaast een ervaren trainer. Hij weet wat het is om voetbaltraining te geven voor een voetbalschool, want hij doet dit al 3 jaar bij FC Lisse. Ook heeft hij ervaring als Personal Trainer. Daarnaast kan Julian zelf ook goed voetballen. Niet voor niets voetbalt hij in het nieuwe O21 team van Quick Boys. Hij is erg gedreven en er helemaal klaar voor om zijn talenten verder te ontwikkelen komend jaar bij Central Progress.

Kevin Dekker

Teamplayer & trainer.

Kevin is een student van de HALO op de Haagse Hogeschool en daarnaast ook nog instructeur bij Jumpsquare. Hij is al bij ons bekend aangezien Kevin een groep heeft begeleid tijdens de Zomervoetbaldagen die wij organiseerden. Uiteraard met succes. Kevin vindt het leuk om met leerdoelen aan de slag te gaan en dat om te zetten in progressie. Hij zit dan bij ons goed. Je zou bijna vergeten dat Kevin ook ervaring heeft als voetbaltrainer. De komende periode wil hij zich tot een nóg betere trainer ontwikkelen. Met zijn enthousiasme kan het niet anders dat dat gaat lukken.

Joep van Straalen

Teamplayer & trainer.

Joep studeert Sport en Bewegen op het ROC Mondriaan. Hij is speler en trainer bij BSC ’68 uit Benthuizen. Ook heeft hij training gegeven bij FC Zoetermeer. Momenteel traint hij de JO12-1. Joep is een vrolijke trainer die bewezen heeft goed zelfstandig te kunnen werken. Een kracht om bij ons in het team te hebben.

Ben jij degene die ons team komt versterken?

Mail ons en wie weet maak jij binnenkort de transfer naar Central Progress!